Info/Pricing

Reservering en betaling

– E-mail naar Info@clubenfin.be

Met uw informatie, de avond en de formule van uw keuze.

– Bankoverschrijving naar

 Ja. Pa. Sprl

ING: BE46 3631 6169 8636

BIC: BBRU BE BB

Club Enfin… nodigt jullie graag uit om een nieuwe exclusieve wereld van sensualiteit en erotiek te ontdekken welke open staat voor swinger koppeltjes, beginnend of ervaren.
Enfin…brengt een nieuwe dimensie tot leven, een mariage van elegantie in een verfijnd kader met een vleugje erotische zin prikkelende kunst. Elkeen van jullie zal er zich geborgen veilig thuis voelen en ten volle kunnen genieten van de diverse mogelijkheden welke de club biedt. In de lounge is het zalig rustig vertoeven en wegglijden in de royale fauteuils en kom je Zen bij een zacht gesprek. De dancing is het kloppend hart en de combinatie van glashelder geluid met de beste mixes door top Dj’s zorgen voor de extase. De vele en diverse kamers bieden een prachtige afwisseling en laten niets aan uw verbeelding over. Trek uw mooiste stoutste kleren aan en ontdek uw unieke club. Deze is privé, dus lidmaatschap is nodig bij meerdere bezoeken. De directie van Club Enfin stelt daarom discretie, elegantie, respect en sensualiteit voorop voor haar leden.
Het lidmaatschap kan vooraf online aangevraagd worden of ter plaatse.

DE CLUB
Gelegen op gemiddeld 40 minuten van Rijsel, Gent en Brussel,
 omvat met zijn 780m2, het park en de mooie kasteel villa van begin vorige eeuw.
 Dubbele bar, danspistes, thermen met sauna, spa en hammam, overdekte bewaakte parking en natuurlijk alle denkbare thema-kamers tot en met de BDSM Caves & DarkRoom @ The Castle. Uniek is de luxe biljard zaal met zijn dubbele salons voor wie een ander manier van toenadering genegen is. Club Enfin is een symbiose van chic, moderniteit en kasteel ambiance. De ideale plaats om jullie vele fantasieën te beleven.

OPENINGSDAGEN EN -UREN

Elke laatste vrijdag van de maand:

“Signature Cave @ The Castle”

Van 22u00 tot 03u00
Vestiaire vanaf 21u30

Inkom: €15,00 per persoon
Inkom gratis voor single dames.

Mixed Sins, Fetish, Kinky Sexy en Extravagant met aangepaste dresscode en muziek keuze.
DJ SEN ETAN (DC10 IBIZA), deep house, underground, Kitkat Berlin Cave, SM Room & Attributes, Bar, Playrooms.

Elke eerste & laatste zaterdag van de maand:

OPEN CLUB

Elke eerste & laatste zaterdag van de maand is de club voor iedereen geopend, voor gemiddelde of grote evenementen,

met top thema’s door Club Enfin georganiseerd.

Van 20u30 tot 04u30

All-in (diner & dranken)

EARLY BIRD All In
inschrijving/reservatie
€ 100 / couple

Inkom: € 60,00 per persoon


Late night entry: € 90 / Koppel

€90 / Singel man(limiter)

€40 / Singel Vrouw

Uitsluitend voor koppels & single dames.
Single heren enkel op aanvraag.

De overige zaterdagen van de maand:

PRIVATE PARTY

De overige zaterdagen is de club beschikbaar voor privé organisatoren, dus enkel met hun geselecteerd publiek op uitnodiging, en niet zomaar voor iedereen toegankelijk. Info hierovervind je via de link “private party’s” op onze website en natuurlijk via ons, tijdens de publieke zaterdagen in Club Enfin.

Voor meer informatie: bekijk de Private Parties.

 

VIP ARRANGEMENT
KOPPEL VIP: €150 (Bombay Gin / Famous Grouse Whiskey / Absolut Vodka / Bacardi Blanca / Bacardi Negro)
KOPPEL VIP met Magnum of andere: €300 (Grey Goose Vodka 1,5 L /Dom Perignon Champagne / andere) Bediening aan tafel met 1 fles alcohol naar keuze + alle soft inbegrepen.
Vooraf reserveren via Info@clubenfin.be .
In uitzonderlijke gevallen kan je ook ons contacteren op NL-EN +32498527868

ALL-IN BUFFET
Een lekker gezond assortiment smaakvolle hongerstillers wordt u in buffetstijl aangeboden op zaterdagavond.

LIDKAART voor 2019

De lidkaart is nog altijd een verplichting maar wij van Club Enfin rekenen deze niet meer aan.
Jullie lidkaart wordt bij het tweede bezoek en na acceptatie door ons gratis aangeboden.

DRESSCODE
Graag ontvangen wij jullie in verzorgde aangepaste kledij vanaf de aankomst in de club.
 DAMES: rok / kleedje / cocktailjurk / catsuit / lak & leder / blouse / lingerie / schoenen met hakje. Miss Élégance! 
HEREN: hemd / polo / design T-shirt / leder / Spartacus / smoking / aangepaste schoenen. De galante man! 
Onverzorgde kledij en voorkomen passen niet.

PRIVATE, OVERDEKTE EN MET CAMERA BEVEILIGDE PARKING

De inrit voor de overdekte parking bevindt zich in de Poermagazijnstraat. Bezoekers met een eigen mobilhome zijn ook steeds welkom en er zijn 5 plaatsen voorbehouden op de buitenparking achteraan op het domein.

NUTTIGE WEETJES
Om ieders discretie te waarborgen is het gebruik van smartphones of camera’s niet toegelaten in de club.
De lockerkastjes staan gratis ter beschikking en worden gesloten met een hangslot (7mm dik). Mocht u uw eigen hangslot niet bij de hand hebben dan kunt u aan de receptie verder geholpen worden.

ZERO TOLERANTIE
Bij het vaststellen van illegale handelingen wordt steeds beroep gedaan op de politie voor het opstellen van een proces-verbaal. Zoals vb: diefstal, wapendracht, mishandeling, drugs, prostitutie, verkrachting, beschadiging van de club, dronkenschap met geweld.

HET IS JOUW VERJAARDAG


Is het je verjaardag binnenkort? En wil je die vieren in Club Enfin, tête-à-tête, of met al je vrienden? Dan maken wij van jouw avond een top avond. Wij voorzien gratis één of meerdere gereserveerde tafels met Champagne, ook aangeboden aan jullie vrienden. Komen jullie samen vanaf 4 of meer bevriende koppeltjes dan is ook jullie inkom gratis. Deze privilège is de totale periode van uw verjaardagsmaand geldig. Gelieve ons 1 week op voorhand op de hoogte te brengen van jullie komst en met hoeveel via My-Birthday@ClubEnfin.be

DODO AU CHATEAU
Club Enfin… voorziet de mogelijkheid van een rustmoment voor het hernemen van de terugweg naar huis. Dit laat u toe om uw batterijen op te laden en na een licht ontbijt, veilig huiswaarts te keren. Voorziet wel een donsdeken en hoofdkussen. Jullie bijdrage voor overnachting & ontbijt bedraagt €15/pp. Op voorhand reserveren van jullie kamer kan via Info@clubenfin.be

ORGANIZE YOUR OWN “PRIVATE PARTY” WITH LESS OR NONE EFFORTS


Amuseert en ontspant u vanaf de 1ste minuut op uw eigen Privé feest, zonder kopzorgen, stress, werk, voorbereiding & opkuis. En dit voor een € 0 kost aan de feestgever zelf. De individuele bijdrage per genodigde uit uw groep dekt dus alle kosten voor de organisatie en bevoorrading van uw te plannen feest. Dus hoe groter jullie groep invités hoe lager de bijdrage per genodigde. Bijvoorbeeld: een groep van 50 koppels geeft een bijdrage van €40 per persoon. Zie tabel. Het kost dus aan uw genodigden niets meer in vergelijking met een geschenkje van €40 moest het zonder bijdrage zijn.

Er zijn 2 locaties voor jullie te plannen feest: PrivateParty@Interlude & PrivateParty@ClubEnfin

De voordelen in Club Enfin zijn:
Jullie zitten echt privé en niet zomaar ergens in de club maar kunnen ook al de rest van de club gebruiken zoals Sauna, Hamamm, Jacuzzi, SM ruimte, 10tal thema kamers, dancing en dergelijke. De koppeltjes van de Club op zaterdag kunnen wel niet vrij of in massa naar jullie komen. Dus jullie privacy is gegarandeerd. Jullie guests kunnen zich wel gaan amuseren of shoppen beneden in de dancing en zelfs iemand inviteren in de VIP zaal bij jullie. Dit geeft een leuk VIP gevoel aan jullie invitees. Private, overdekte en met camera beveiligde parking.
Een Club privé afhuren op zaterdag is nergens mogelijk tenzij aan 10.000 € of meer. Met onze formule en dubbele infrastructuur is dit wel mogelijk.

Dit aan normale prijzen zoals op Interlude.