Nieuw – La Fusion!

La Fusion: De universele smeltkroes van het leven.

Mensen wensen elkaar steeds te ontmoeten om hun passies te delen en hun fantasie te beleven.
Vanuit dat gegeven ontstond 30 jaar geleden en bestaan nu nog onze Interlude Private-Party’s.
Sinds 2 jaar is er nu Club Enfin bijgekomen en opnieuw zitten wij niet stil om datgene te bieden dat net iets “specialer” is.
Daarom kondigen wij, en dit is nooit gezien in de libertijnse wereld, de fusie aan tussen een officiële Parenclub en Private Party’s.
De voordelen voor jullie zijn legio…

Wanneer en Hoe?

Vanaf begin december dit jaar.

Elke eerste & laatste zaterdag van de maand is de club voor iedereen geopend, voor gemiddelde of grote evenementen, met top thema’s door Club Enfin georganiseerd.

Daarbij gaan we voor “Lifestyle Clubbing on his best” – het ultieme genot.

Deze twee “open to all” clubavonden zullen steeds vermeld worden op onze site. Reservatie om er bij te kunnen zijn is mogelijk én aangeraden.

De overige zaterdagen is de club beschikbaar voor privé organisatoren, dus enkel met hun geselecteerd publiek op uitnodiging, en niet zomaar voor iedereen toegankelijk. Info hieromtrent vind je via de link “private party’s” op onze website en natuurlijk via ons, tijdens de publieke zaterdagen in Club Enfin.

De voordelen voor de 2 publieke zaterdagen:

  • Geen 4 a 5 uitgemolken thema’s per maand. Teveel herhalingen zijn dodelijk voor de creativiteit. Wij gaan voor 2 uitzonderlijke avonden per maand.
  • Concentratie van onze publieke klanten op 2 in plaats van meerdere zaterdagen. Dus: meer deelnemers en meer ambiance per avond.
  • Meer tijd voor ons bij het uitwerken en cultiveren van top thema’s voor jullie.
  • Mogelijke Synergie van de twee doelgroepen.
  • En heel belangrijk voor ons en voor jullie door deze aanpassing kunnen we de kwaliteit blijven bieden van Club Enfin, zonder een al te hoge prijssetting.

De voordelen indien u kiest voor een private zaterdag:

  • Comfort, bediening en zelfs de veiligheid tijdens privé feestjes laat bijna altijd te wensen over. In een officiële club kan dit gewoon niet.
  • In deze formule kiest u alles: anonimiteit, uur keuze, prijssetting, feesten met gesloten deuren, overnachting onder vrienden met ontbijt, mogelijkheid tot After Party.
  • Quality time met uw genodigden vanaf de eerste gast want wij ontnemen alle lasten, voor, tijdens en na jullie Private Party.
  • En vooral: Gelijkgezinde gasten = gelijkgezinde atmosfeer = hogere ambiance.
  • Geen kosten voor de organisator.

De ingangsprijs voor jullie genodigden kan je aflezen van de tabel op de website onder Info/Pricing en varieert volgens de hoeveelheid genodigden en de gekozen formule.

Jullie opmerkingen zijn ons genegen.

 

 “Signature Caves @ the Castel”

Alle laatste vrijdagen van de maand!

Nieuw in Club Enfin, onze  concept voor de meer  Kinky zijde van onze fantasieën:

Mixed Sins, Fetish, Kinky Sexy en Extravagant met aangepaste dresscode en muziek keuze.

DJ SEN ETAN (DC10 IBIZA), deep house, underground, Kitkat Berlin

Cave, BDSM Room & Attributes, Bar, Playrooms

All info at www.club-enfin.be

Team Enfin

LifeStyle Clubbing