Club Enfin logo
FR NL

Privates Party
van Club Enfin

Al 30 jaar georganiseerd in Interlude, biedt Club Enfin u de mogelijkheid dit concept opnieuw vorm te geven door het te organiseren in haar weelderige kasteel !

Een exclusieve ervaring

Club Enfin is trots om u een privéfeestervaring aan te bieden die exclusief, discreet en onvergetelijk is.

Met onze goed gevestigde reputatie in de private evenementenindustrie hebben we een tweede locatie verworven om onze gasten een nog breder scala aan mogelijkheden te bieden voor hun private feesten.

Private Party avonden

Onze private feesten zijn de ideale gelegenheid om speciale gelegenheden te vieren of om een ontspannen tijd door te brengen met vrienden in een elegante en exclusieve setting. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een onvergetelijk privéfeest bij Club Enfin.

Enkel via inschrijving en persoonlijk contact.

Découvrez nos prochaines soirées

Een privéfeest, weg van nieuwsgierige blikken

Met gesloten deuren, discrete parkeergelegenheid, hechten we veel waarde aan het behoud van uw privacy.

Wat er binnen de muren van Kasteel Enfin gebeurt, is volledig vertrouwelijk. U kunt genieten van een grandioze avond om u over te geven aan uw fantasieën zonder bang te hoeven zijn voor de blik van anderen. We werken met een “private” gemeenschap om ervoor te zorgen dat onze evenementen exclusief zijn en dat de gasten worden geselecteerd op basis van specifieke criteria. We behouden het recht om verzoeken te weigeren als ze niet voldoen aan onze normen van
onderscheid.

Om de werkelijke atmosfeer van onze « Private Party » te kennen is het nodig aangebracht te worden via een koppel reeds gekend in de groep of ons eerst te contacteren via telefoon.