Privates Party

Van Club Enfin

Al 30 jaar georganiseerd in Interlude, biedt Club Enfin u de mogelijkheid dit conceptopnieuw vorm te geven door het te organiseren in haar weelderige kasteel !

PRIVATE PARTY

Onze private feesten zijn de ideale gelegenheid om speciale gelegenheden te vieren of om een ontspannen tijd door te brengen met vrienden in een elegante en exclusieve setting.
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een onvergetelijk privéfeest bij Club Enfin.

Reserveer nu uw plaatsen om deel te nemen aan deze unieke avond en geniet van de schuldige genoegens die deze bijzondere nacht te bieden heeft..

Een exclusieve ervaring

Club Enfin is trots u een exclusieve en onvergetelijke privéfeestervaring te bieden. Met onze goed gevestigde reputatie in de industrie van privé-evenementen, hebben we een tweede locatie verkregen om onze gasten een nog breder aanbod voor hun privéfeesten te bieden.

Een privéfeest, weg van nieuwsgierige blikken

Met gesloten deuren, discrete parkeergelegenheid, hechten we veel waarde aan het behoud van uw
privacy.
 

Wat er binnen de muren van Kasteel Enfin gebeurt, is volledig vertrouwelijk. U kunt genieten van een grandioze avond om u over te geven aan uw fantasieën zonder bang te hoeven zijn voor de blik van anderen. We werken met een “private” gemeenschap om ervoor te zorgen dat onze evenementen exclusief zijn en dat de gasten worden geselecteerd op basis van specifieke criteria. We behouden het
recht om verzoeken te weigeren als ze niet voldoen aan onze normen van onderscheid

 

Om de werkelijke atmosfeer van onze « Private Party » te kennen is het nodig aangebracht te worden viaeen koppel reeds gekend in de groep of ons eerst te contacteren via telefoon.

 

FR : +32(0)477 80 98 72
NL : +32(0)475 81 02 94